EL SERVEI

La incineració d’animals de companyia és un servei que va en augment, juntament amb la nova dimensió que estan agafant les mascotes socialment en els darrers anys, i des de Bionet s’acompanya aquest procés amb importants innovacions, oferint:

  • L’oferta més amplia del mercat als propietaris dels animals. Cerimonials, Urnes, Memorials, Productes alternatius i informació sobre la pèrdua d’un animal de companyia.

  • Una gestió àgil i senzilla, amb una traçabilitat completa per als veterinaris. Un entorn web exclusiu de cada centre, on poder sol·licitar recollides, consultar historials, i extreure estadístiques.

  • Suport als centres veterinaris per oferir un servei de màxima qualitat. Formació i especialització del personal, assessorament en l’enfoc del servei, elements de comunicació, etc.

GESTIÓ 2.0

La gestió virtual del servei a través d’un entorn web, aporta uns avantatges molt clars als centres veterinaris. Primerament és un registre inequívoc de la màxima traçabilitat dels animals i de la informació que els acompanya. A la vegada, facilita la gestió dels centres, amb molts menys documents en paper, i millora la coordinació entre torns.

Finalment és una eina que permet obtenir major informació i control sobre les tendències del sector, i complementar-les amb estadístiques mèdiques. Tot això administrable a nivell territorial i/o comparativament a nivell particular.

Aquest tipus de gestió també aporta avantatges molt importants per tal d’aconseguir la màxima eficiència logística.

Gestio 2.0

ETERNA

Bionet ofereix un entorn web exclusivament destinat a la incineració d’animals de companyia, on els propietaris hi trobaran informació de les opcions que estan a la seva disposició, articles informatius d’especialistes sobre la pèrdua d’un ésser estimat, la possibilitat de realitzar el seu propi memorial i compartir-lo a xarxes socials, i finalment, podran consultar a quina xarxa de centres veterinaris poden dirigir-se a sol•licitar aquests serveis.

Eterna